Oase Outdoors byder ny Group Sales International Director velkommen

Den 3. juni byder Oase Outdoors Anders Holmgaard Johansen velkommen som Group Sales International Director og en del af ledelsesteamet.

I sin nye rolle vil Anders være ansvarlig for kernemarkederne, herunder de nordiske lande, DACH-regionen, Benelux og Tjekkiet, og føre tilsyn med salgsstrategien for alle tre af Oase Outdoors' brands: Outwell, Easy Camp og Robens.

Anders bringer et væld af erfaringer til Oase Outdoors efter at have arbejdet i tøj- og skobranchen i 25 år. Hans karriere strækker sig fra stillinger i detailhandlen til ledende roller i Brand House-virksomheder. Hans solide baggrund har givet ham en dyb forståelse af både de strategiske og operationelle aspekter af salg, hvilket gør ham velegnet til at skabe vækst og styrke markedstilstedeværelsen for vores brands, ligesom hans erfaring vil hjælpe os med at skabe stærkere relationer og yde den bedste service til alle vores forretningspartnere, så vi fortsat kan levere enestående værdi og samarbejde.

Oase Outdoors er overbevist om, at Anders' lederskab og vision vil være medvirkende til at nå vores ambitiøse mål, og vi ser frem til den positive indvirkning, han vil have på vores organisation.

Vi ser frem til at præsentere ham for vores forretningspartnere og til at arbejde sammen om at nå nye højder.